22.11.2017

Mahdollinen ICT-alan lakko ei vaikuta Otaverkon palveluihin

Tieto- ja viestintäteknologia-alan työehtosopimusneuvotteluissa ei ole saavutettu vieläkään sopua. Ammattiliitto Pron ja Palvelualojen työnantajat Paltan välistä työriitaa on soviteltu tiiviisti viikon ajan, mutta tulosta ei ole syntynyt. Takaraja lähestyy, sillä työntekijät ovat ilmoittaneet aloittavansa lakon maanantaina 27.11., jos sopua ei siihen mennessä synny.
Otaverkon palvelutuotantoa lakko ei uhkaa. Otaverkko noudattaa Tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta, joka on hyväksytty 7.11.2017 ja on voimassa 31.10.2020 saakka. Otaverkon palvelut toimivat normaalisti lakon uhkasta huolimatta, eikä lakko toteutuessaankaan vaikuta palveluihimme.
Toivotamme Asiakkaillemme huoletonta joulun odotusta ja jatkamme palveluiden tuottamista kuten tähänkin saakka.