05.12.2017

Otaverkko 20 vuotta – uudistuneena uudelle vuosikymmenelle

Tietoliikenteen ja tietotekniikan asiantuntija- ja palveluyritys Otaverkko Oy juhlistaa 20-vuotista toimintaansa kuluvan syyskauden aikana. Teknillisen korkeakoulun yhteydessä Otaniemessä toimineesta MediaPoli-hankkeesta alkunsa saanut yritys on perustettu 21.10.1997, ja Otaverkko Oy on rekisteröity 16.12.1997. Tänä päivänä Otaverkossa työskentelee lähes 30 IT-alan osaavaa asiantuntijaa. Yritys on sataprosenttisesti kotimainen, ja toimiva johto omistaa yrityksestä 80 prosenttia. Muita omistajia ovat CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy ja Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY.
-Otaverkko Oy on pysynyt täysin kotimaisena yrityksenä, emme ole vaihtaneet nimeä emmekä ole kokeneet fuusioita. Meillä on talous kunnossa ja kehitämme jatkuvasti prosessejamme, jotta voimme palvella asiakkaitamme yhä paremmin muuttuvassa toimintaympäristössä. Luottoluokitus AAA sekä Kauppalehden Menestyjä- ja Kasvaja-tunnustukset tänäkin vuonna antavat meille hyvää kasvualustaa tulevaan. Otaverkossa asiakas on keskiössä – haluamme olla asiakkaidemme kehittämiskumppaneita ja palvelumuotoilun keinoin kehitämme niin omaa kuin asiakasyritysten toimintaa, linjaa toimitusjohtaja Tuomo Karhapää.
-Jatkuvan prosessikehityksen ja laatutyön tuloksena olemme saavuttaneet merkittävän tunnustuksen IT-palvelutuotannon osalta. ISO9001-sertifikaatti myönnettiin meille tänä syksynä osoituksena jatkuvasta kehittämis- ja parantamistyöstä. Tätä tunnustusta emme olisi varmastikaan saavuttaneet ilman sitoutunutta, motivoitunutta ja eteenpäin suuntaavaa IT-alan huippuosaajista koostuvaa henkilöstöämme, toteaa hallituksen puheenjohtaja Kjell Selenius.
Otaverkko uudisti visuaalisen ilmeensä ja verkkosivujen sisällön siirryttäessä uudelle toiminnan vuosikymmenelle. Uudistuneet sivut palvelevat asiakkaita entistä paremmin niin sisällön kuin rakenteen osalta. Tervetuloa tutustumaan sivustoon!