15.02.2018

Otaverkko maailmanlaajuisen tietoturvayhtiö Sophoksen kumppaniksi

Otaverkko ja maailmanlaajuinen tietoturvayhtiö Sophos, joka toimii yli 150 maassa ja jolla on yli 100.000 organisaatioasiakasta sekä yhteensä yli 100 miljoonaa käyttäjää, ovat sopineet yhteistyöstä. Yhteistyö kattaa Sophoksen palomuurien käytön Otaverkon omassa palvelutuotannossa, ja Otaverkko toimii Sophoksen jälleenmyyjänä.
Sophoksen palomuurit ovat ns. next-generation -palomuureja, jotka tarjoavat viimeisimmän teknologian uhkien torjuntaan. Päätelaitteiden tietoturvastatus voidaan liittää palomuuriin, jolloin verkon tietoturvan tilannekuva on reaaliaikainen ja uhkien torjunta voidaan aloittaa välittömästi.
-Yhteistyö Sophoksen kanssa lisää nykyaikaista ja monipuolista teknologiaa palvelutuotantoomme. Otaverkon kriittinen menestystekijä on tietoturvalliset it-palvelut. Haluamme olla alan edelläkävijöitä ja siksi kumppanuussopimus Sophoksen kanssa sopii Otaverkolle erinomaisesti, kiteyttää toimitusjohtaja Tuomo Karhapää.
Lisätietoa Sophoksesta: https://www.sophos.com/