15.02.2018

Otaverkolle jälleen korkein AAA-luottoluokitus

Pohjoismaiden tunnetuimman luottoluokitusjärjestelmä Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus jälleen Otaverkko Oy:lle.  
Korkeimpien luottoluokkien vaatimuksena ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Bisnoden luottoluokitusjärjestelmä perustuu yritystietokantaan, johon tiedot on kerätty useista eri tietolähteistä. Ajantasaiset tiedot ovat peräisin viranomaisilta tai muista luotettavista tietolähteistä.

AAA-luokitus eli korkein luottoluokitus tarkoittaa, että luottoriski on minimaalinen. Positiivinen luottoluokitus on aina asiakkaille, kumppaneille ja sidosryhmille osoitus yrityksen toiminnan laadusta ja kyvykkyydestä selvitä taloudellisista velvoitteista.