05.03.2018

Tekninen asiantuntija, Linux

Vahvistamme joukkuettamme ja Palvelimet-tiimiimme on haussa

Tekninen asiantuntija, Linux

Oletko etsimässä uusia haasteita, mahdollisuutta hyödyntää asiantuntijuuttasi? Haluatko ottaa seuraavan askeleen uralla, kehittyä huippuammattilaisena? Etsit mahdollisuutta tehdä työtä monipuolisesti eri toimialoja edustavien asiakkaiden kanssa? Etsit työtä, jolla on myös yhteiskunnallista merkitystä?

Älä etsi enää, olet perillä. Nyt sinun pitää vain kertoa itsestäsi meille.

Hyvä alku on lukea kokonaisuudessaan tämä ilmoitus ja pohtia, osuvatko odotuksemme sinusta yhteen sen kanssa mitä sinä olet ja millaiseksi haluat.

Odotamme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen ongelmanratkaisija, joka ei pelkää hakeutua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Luonnollisesti tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Ymmärrät, että suuret voimat tuovat mukanaan suuren vastuun – jonka sinä kannat kunnialla. Hoidatkin tehtävät parhaan osaamisesi mukaan ovat ne sitten ylläpitoa, asiakasprojekteja tai meidän omia kehitysprojektejamme. Kykenet itsenäiseen ja johdonmukaiseen työskentelyyn niin päivittäisessä työssä kuin kiireellisessä vianselvitystyössäkin.

Edellytämme työkokemusta infran ylläpidosta ja rautaista Linux-osaamista. Mielestämme sinulla on todennäköisesti myös koodaustaitoa, kun kerran olet tälle polulle astunut. Olet ongelmanratkaisija, mutta haluat dokumentoida ratkaisusi muillekin opiksi ja iloksi. Tunnet tyypilliset verkkopalvelut ja sinulla saattaa olla kokemusta virtualisointialustoista. Saatat tuntea tavallisimmat palvelinsovellukset nimeä syvemmältä.

Entä Otaverkko, millaisia me olemme?

Ensinnäkin meillä jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Siitä emme tingi. Vaikka olemmekin yksilöitä, tiettyjä yhdistäviä piirteitä otaverkkolaisista löytyy. Olemme kaikki asiakaspalveluhenkisiä, oman työmme ehdottomia ammattilaisia ja osaamisestamme terveellä tavalla ylpeitä. Nautimme ryhmätyöstä, mutta emme pelkää itsenäisiä työtehtäviä. Olemme järjestelmällisiä ja meillä on hyvä paineensietokyky. Olemme rehellisiä ja luotettavia, mikä näkyy myös asiakkaillemme. Olemme kiinnostuneita tietotekniikasta, mutta myös ihmisistä teknologian takana. Ennen kaikkea tiedämme, ettemme ole koskaan valmiita. Aina on uutta opittavaa, koskaan ei tiedä, mihin suuntaan maailma seuraavaksi pyörähtää, mutta haluamme ottaa siitä selvää!

Jos haluat tietää lisää työpaikasta, tulevista tehtävistä tai kollegoista, kannattaa sinun ehdottomasti tarttua puhelimeen, kilauttaa Otaverkon palvelujohtajalle ja kysyä lisää.

Hakemukset ja CV:t pyydämme lähettämään 25.3.2018 mennessä palkkatoivomuksineen osoitteella rekry@otaverkko.fi. Sähköpostin otsikkokenttään ”Tekninen asiantuntija, Linux”.

Osana hakuprosessia saatamme teettää soveltuvuusarvioinnin. Jotkin asiakkaamme edellyttävät myös turvallisuusselvityksen tekemistä.