21.03.2018

Myyntipäällikkö

Suomalaiset yritykset tarvitsevat luotettavan kumppanin, jotta ne saisivat teknologiasta ja IT:stä ymmärrettävästi ja luotettavasti kaiken mahdollisen irti. Me Otaverkossa tuotamme asiakkaillemme tolkun ratkaisuja ja siksi tarvitsemme joukkoomme aktiivista MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ yhdistämään meidät ja potentiaalisten asiakkaidemme tarpeet.

Etsimme nyt Espooseen asiakkuuksien hoitamisesta ja uusien asiakkaiden hankkimisesta kicksejä saavaa, määrätietoista tolkun tyyppiä, eli Myyntipäällikköä isolla M:llä. Emme siis halua tuote-esittelijää emmekä faksivahtia, vaan työstään ja osaamisestaan ylpeän Myyntipäällikön. Tittelisi on päällikkö, mutta kuten myynnin ammattilaisena ymmärrät, niin myynti on aina myyntiä, oli titteli mikä tahansa. Etsimämme myyntipäällikkö ei siis elä tittelistä, vaan ratkaisujen löytämisestä ja niiden myymisestä.

On tärkeää, että tunnet meidän maailmamme ja ymmärrät tarjoamamme palvelut, mutta vielä tärkeämpää on se, että haluat ymmärtää syvällisesti asiakkaidemme tarpeet ja bisneksen. Me olemme ihmisiä ja niin ovat asiakkaammekin. Siksi sinun pitää nauttia ihmisten seurassa olemisesta, uusien asiakkaiden hankkimisesta ja ratkaisujen etsimisestä.

Myyntipäällikkönä vastuullasi on
· liidien hankkiminen ja tapaamisten sopiminen
· asiakkaan tarpeiden kartoittaminen ja ratkaisujen tarjoaminen
· yhteistyö kollegoidesi kanssa siten, että asiakas saa parhaan mahdollisen ratkaisun ja palvelun

Tekijämme ja palvelumme ovat huippuja, joten niitä on kiva myydä, kun tietää asiakkaiden olevan tyytyväisiä. Uskomme, että meillä on muutoinkin kohtuullisen mukava työskennellä, ainakin jos sitä kysyy nykyisiltä työntekijöiltämme. Erityisesti otaverkkolaiset arvostavat Otameininkiä, jonka keskiössä on suorapuheisuus, olematon hierarkia, tekemisen meininki ja tietenkin meille suomalaisille sopiva vaatimattomuus.

Vieläkö meidän pitää myydä paikkaamme sinulle? Jos onnistuimme herättämään kiinnostuksesi, hae tehtävää jo tänään! Toteutamme haun yhteistyössä SalesOnlyn kanssa, joten mahdollisissa lisäkysymyksissä rekrytointikonsultti Johanna Hänninen vastaa mielellään numerossa +358 40 680 3211.

Hae tehtävää