12.04.2018

Meillä Otaverkossa otetaan selvää

Kun laadimme yhdessä koko henkilöstön kanssa Otastrategiaa 2020, pyrimme muodostamaan arvoistamme sellaiset, että jokainen otaverkkolainen tunnistaa ne omakseen ja toteuttaa niitä työssään. Haluamme avata arvojamme teille, hyvät asiakkaamme, jotta voitte arvioida, kuinka hyvin onnistumme toimimaan arvojemme mukaisesti. Tällä kertaa nostamme tarkasteluun arvon Ota selvää.

Maailma muuttuu ympärillämme jatkuvasti. Tuottaaksemme lisäarvoa asiakkaillemme, tulee meidän ymmärtää, mihin suuntaan maailma seuraavaksi pyörähtää ja mitä hyötyä tai haittaa siitä on asiakkaillemme. Jokaisen meistä tulee aktiivisesti seurata toimialamme kehitystä ja tehdä tulevaisuudesta itsellemme, kollegoillemme ja asiakkaille ymmärrettävä. Kun opit jotain uutta, jaa se kaikille.

Toimialamme muuttuu hyvin nopeasti ja ennakointikyky on meille kultaakin kalliimpaa. Emme voi vain reagoida, vaan henkilöstömme kouluttautuu kohtaamaan alan nopeat muutokset osaavina ja uudistavina asiantuntijoina. Tiedon jakaminen ja tiedolla johtaminen ovat meillä ensiarvoisen tärkeitä asiantuntijan ominaisuuksia. Asiantuntijoidemme tehtävänä on huolehtia, että te asiakkaanamme tiedätte, mitä tulevaisuus tietotekniikan alalla juuri teidän organisaatiossanne merkitsee ja kuinka organisaationne on syytä varautua tulevaisuuteen. Hyvä esimerkki tästä on koko EU:n laajuinen tietosuoja-asetus, jota sovelletaan 25.5.2018 alkaen kaikissa EU:n jäsenmaissa. Tämä asetus tuo mukanaan monia uusia tietosuojaa ja henkilötietojen käsittelyä koskevia velvoitteita, joihin on syytä valmistautua. Mikäli jokin asia tässä tietosuoja-asetuksessa askarruttaa, niin käänny puoleemme, niin opastamme ja otamme selvää!