12.04.2018

Otaverkko Suomen Vahvimpien joukkoon

Vuosi 2017 oli toimintamme tähän saakka tuloksekkain vuosi, vaikka liikevaihtomme laski noin viisi prosenttia. Kulukehityksemme on ollut maltillinen ja olemme tehneet samalla henkilöstömäärällä enemmän. Tähän ovat vaikuttaneet sekä yhdessä henkilöstön kanssa kehitetyt toimintoprosessit ja toimiva laatujärjestelmä. Kiwa Inspecta on myöntänyt viime vuonna Otaverkolle koko IT-palvelutuotannon kattavan ISO9001-sertifikaatin. Sertifikaatti on osoitus siitä, että Otaverkon laadunhallintajärjestelmä täyttää kansainvälisen ja arvostetun standardin vaatimukset. Bisnode on tänäkin vuonna arvioinut Otaverkon luottoluokitukseksi AAA.

Otaverkolle on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti. Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Tämä sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.

Otaverkko on Extreme Networksin Diamond-tason kumppani, joita Suomessa on vain kaksi kappaletta. Korkea kumppanuustaso osoittaa Otaverkon osaamista ja sitoutumista Extreme Networksin kumppanina. Tämä kumppanuustaso mahdollistaa Otaverkon asiakkaille laadukkaat laitteet ja tukipalvelut kustannustehokkaasti.

Hyvää kevään alkamista.
Tuomo Karhapää
Toimitusjohtaja