24.10.2018

Yritykset panostavat entistä enemmän tietoliikenteen turvallisuuteen – ”Erityisen korkeat vaatimukset, jos käsitellään suuria määriä henkilötietoja”

Kotimainen tietoliikenteen ja tietotekniikan asiantuntija- ja palveluyritys

Otaverkko on kotimainen tietoliikenteen ja tietotekniikan asiantuntija- ja palveluyritys, joka tarjoaa organisaatioasiakkailleen kokonaisvaltaista teknistä osaamista. 

Otaverkon toimitusjohtaja Tuomo Karhapää

Otaverkon toimitusjohtaja Tuomo Karhapää. Kuva: Pirjo Kytölä.

Otaverkko on kotimainen tietoliikenteen ja tietotekniikan asiantuntija- ja palveluyritys, jonka tavoitteena on rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita ja tuloksellista yhteistyötä.

Otaverkolle on tärkeää ymmärtää asiakkaidensa liiketoimintaa ja tietoteknisiä erityistarpeita, jotta palveluita voidaan kehittää yhdessä ratkaisukeskeisesti.

Korkeat vaatimukset tietoturvalle ja -suojalle

Yksi Otaverkon pitkäaikainen asiakas on Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas, joka tarjoaa lähes 10 000 asuntoa peruskoulun jälkeisten oppilaitosten ja kansainvälisen vaihdon opiskelijoille pääkaupunkiseudulla ja sen kehyskunnissa. Kaikkiaan Hoas tarjoaa asunnon noin 18 000 opiskelijalle vuosittain.

Otaverkko on toiminut Hoasin tietoliikenneasiantuntijana vuosituhannen vaihteesta alkaen. Opiskelija-asuntojen laajakaistaprojektista lähtenyt yhteistyö on jatkunut laajana kehittämistyönä. Lisäksi Otaverkko toteuttaa Hoasin IT-palvelut yli 60 asiantuntijalle.

IT-palvelut kattavat tietoliikenneyhteydet, lähiverkon, mikrotuen ja palvelinten ylläpidon sekä yhteistyön tietoturvapalveluissa.

– Tietoturvalle ja tietosuojalle on asetettu erittäin korkeat vaatimukset, sillä Hoas käsittelee suuria määriä henkilötietoja, Otaverkon toimitusjohtaja Tuomo Karhapää kertoo.

Hoasin toimitusjohtajan Matti Tarhion mukaan pitkäaikainen yhteistyö tekee kehittämistyöstä helpompaa ja nopeampaa.

– Hiljaista tietoa pystytään hyödyntämään monipuolisesti, kun kumppani tunnetaan. Otaverkko on ollut Hoasin pitkäaikainen ja tärkeä yhteistyökumppani, jolla on myös laaja tuntemus Hoasin kiinteistökannasta, hän toteaa.

– Arvostamme sujuvaa toimintaa, halua panostaa ratkaisujen löytämiseen ja vikkelyyttä. Otaverkko on tässä toiminnassa oikeankokoinen toimija. Hoasin kokemukset Otaverkon toiminnasta ja palveluista ovat olleet myönteisiä. 

Hoasin toimitusjohtaja Matti Tarhio

Hoasin toimitusjohtaja Matti Tarhio on tyytyväinen Hoasin ja Otaverkon pitkään jatkuneeseen yhteistyöhön. Kuva: Hoas

Asiakaspalvelu auttaa vuorokauden ympäri

Otaverkko on palvellut organisaatioasiakkaitaan jo yli 20 vuotta, ja toiminut alusta lähtien asiakkaidensa sitoutuneena asiantuntija- ja kehittämiskumppanina.

Otaverkon toiminnan keskiössä on aina ketterä ja ratkaisukeskeinen asiakaspalvelu, joka palvelee vuorokauden ympäri. Tulevista palvelupyynnöistä 90 prosenttia saadaan ratkaistua asiakaspalvelussa, ja loput hoitavat muut asiantuntijat.

– Vastaamme keskimäärin 12 sekunnissa asiakkaan puhelimitse tapahtuvaan yhteydenottoon, kertoo Otaverkon toimitusjohtaja Karhapää.

Palvelut tuotetaan uusimmilla vakiintuneilla teknologioilla. Korkeat laatuvaatimukset, ensiluokkaiset laitteet, alan huippuosaajista koostuva henkilökunta sekä luotettavat ja tunnetut kumppanit takaavat asiakkaille toimivan tietoteknisen ympäristön, korkean käytettävyyden ja tietoturvalliset palvelut.

– Olemme sopivankokoinen, asiantunteva, ratkaisukeskeinen, kotimainen ja turvallinen. Konesaleihimme sijoitetut asiakkaidemme sovellukset ovat aina heidän asiakkaidensa ja henkilöstönsä saatavilla.

Otaverkon saama ISO9001-sertifikaatti takaa laadukkaat ja kehittyvät IT-palvelut. 

Otaverkon Konesali

Otaverkon konesaliin sijoitetut sovellukset ovat aina asiakasyrityksen asiakkaiden ja henkilöstön saatavilla. Kuva: Pirjo Kytölä

Haluatko kuulla lisää siitä, miten Otaverkko voisi palvella organisaatiotasi? Ota yhteyttä puhelimitse: 0207 42 43 42 tai sähköpostilla: sales@otaverkko.fi.