05.12.2018

Tiimipäällikkö, Verkko- ja tietoturvatiimi

Nyt vahvistamme joukkuettamme ja Verkko- ja tietoturvatiimiimme on haussa

Tiimipäällikkö

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi? Valmis johtamaan tiimiä, joka vastaa Otaverkko Oy:n palvelutuotannon tietoliikenteestä ja tietoturvasta?

Tehtävä on vaativa. Sekä oma palvelutuotantomme että asiakkaillemme tarjoamamme ratkaisut ovat korkealaatuisia ja vaativia. Verkko- ja tietoturvatiimimme tehtäväkenttä on laaja ja erittäin vastuullinen – ja samoin sen tiimipäällikön.

Työnjohdollisena esimiehenä vastaat viiden asiantuntijan tiimin päivittäisestä toiminnasta ja tiimin tuottamien palveluiden laadusta, mutta toimit myös asiantuntijatehtävissä. Päävastuualueinasi ovat tilausten käsittely, myynnin tekninen konsultointi ja palvelu- ja laitehankintojen suunnittelu ja toteutus.

Edellytämme, että sinulla on usean vuoden työkokemus tietoliikenneasiantuntijan tehtävissä. Sinulla on laaja yleistuntemus IP- ja Ethernet-verkoista, hyvä ongelmanratkaisukyky ja sinulta löytyy reitittimien ja reititystekniikoiden (OSPF, BGP) asiantuntemusta. Luonnollisesti tunnet myös Ethernet-kytkimet ja WLAN-tekniikat, tilalliset palomuurit ja VPN-tekniikat. Olisi hyvä, jos sinulla olisi kokemusta konesaliympäristöistä ja tietoliikennekaapeloinnista.

Vaadimme paljon, mutta myös annamme paljon – tärkeimpänä hyvän, ihmisen kokoisen työyhteisön, jossa vallitsee kehittämiseen ja kehittymiseen kannustava luottamuksen ilmapiiri ja jossa jokainen kohdataan ainutlaatuisena yksilönä.

Meillä jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Tiettyjä yhdistäviä piirteitä otaverkkolaisista kuitenkin löytyy. Olemme kaikki asiakaspalveluhenkisiä, oman työmme ehdottomia ammattilaisia ja osaamisestamme terveellä tavalla ylpeitä. Olemme järjestelmällisiä ja meillä on hyvä paineensietokyky. Olemme rehellisiä ja luotettavia, mikä näkyy myös asiakkaillemme. Olemme kiinnostuneita tietotekniikasta, mutta myös ihmisistä teknologian takana. Asiakkaamme tuntevat asiantuntijamme nimeltä, ja me asiakkaidemme työntekijät. Ennen kaikkea tiedämme, ettemme ole koskaan valmiita. Aina on uutta opittavaa, koskaan ei tiedä, mihin suuntaan maailma seuraavaksi pyörähtää, mutta haluamme ottaa siitä selvää!

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 1.1.2019 palkkatoivomuksineen osoitteella rekry@otaverkko.fi. Sähköpostin otsikkokenttään ”Tiimipäällikkö, Verkko- ja tietoturvatiimi”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Palvelujohtaja Lenni Laukkanen antaa lisätietoja puhelimitse 040 180 1500 tai sähköpostilla lenni.laukkanen@otaverkko.fi. Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisää!

Osana hakuprosessia saatamme teettää soveltuvuustestin. Jotkin asiakkaamme edellyttävät myös turvallisuusselvityksen tekemistä.