27.02.2019

Nimitysuutisia Otaverkolla

Kari Harju siirtyy Verkko- ja tietoturvatiimiin 18.2.2019 alkaen

Palvelimet- ja infrastruktuuritiimissä senior-tason teknisenä asiantuntijana toiminut Kari Harju siirtyy Verkko- ja tietoturvatiimiin. Uudessa työtehtävässään Kari vahvistaa Otaverkon tietoturvaosaamista ja tuo tiimiin osaamista ja kokemusta muun muassa palvelinympäristöistä. Uusina vastuina hänelle tulevat hallinnollisen tietoturvatyön lisäksi esimerkiksi konsultointi, palomuurit, SSL VPN.

Tietoturva leikkaa läpi Otaverkon kaiken toiminnan. Nykypäivän verkottuneessa yhteiskunnassa tietoturvan ja -suojan merkitys on suurempi kuin koskaan. Vahvistamalla Verkko- ja tietoturvatiimiämme ja tuomalla siihen uutta osaamista pystymme vastaamaan asiakkaidemme kohtaamiin uhkiin ja riskeihin entistä vahvemmin. Mikäli organisaatiosi tietoturvataso ei ole tiedossa tai tietoturva mietityttää muuten, voit olla yhteydessä myyntiimme sales@otaverkko.fi, puh: 0207 42 43 42 ja kysyä lisää.
Johannes Tapio siirtyy tiimipäälliköksi Service Deskiin 1.3.2019 alkaen
Johannes Tapio aloittaa 1.3.2019 Service Deskin tiimipäällikkönä vastuualueenaan työnjohto ja asiakasrajapinta. Johanneksella on pitkä kokemus service desk -työstä, minkä lisäksi hänellä on vankkaa osaamista tietoliikenteestä ja tietoturvasta.
Otaverkon teknisessä tuessa puhelimeen vastaa ihminen alle 15 sekunnissa. Sama henkilö aloittaa tukipyynnön käsittelyn ja saa usein ratkaistua asian jo puhelun aikana. Service Desk ratkaisee itse 80 prosenttia tukipyynnöistä siirtämättä niitä muihin asiantuntijatiimeihin. Suurin osa sanallisesta asiakaspalautteesta kiittää nopeudesta ja vuonna 2018 palautteesta 95 prosenttia oli positiivista.