11.04.2019

Otaverkko on edelleen parasta AAA-ryhmää

Vuonna 2018 kulukehityksemme on ollut maltillinen ja olemme tehneet pienemmällä henkilöstömäärällä enemmän, jonka ansiosta liikevoitto on pysynyt hyvinkin tyydyttävällä tasolla. Tähän ovat vaikuttaneet sekä yhdessä henkilöstön kanssa kehitetyt toimintoprosessit ja toimiva laatujärjestelmä. Kiwa Inspecta on myöntänyt Otaverkolle koko IT-palvelutuotannon kattavan ISO 9001-sertifikaatin. Sertifikaatti on osoitus siitä, että Otaverkon laadunhallintajärjestelmä täyttää kansainvälisen ja arvostetun standardin vaatimukset. Bisnode on tänäkin vuonna arvioinut Otaverkon luottoluokitukseksi AAA.

Otaverkolle on jälleen myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti. Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Tämä sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.
Toteutamme asiakaspalvelun kohtaamiskyselyn aina, kun palvelupyyntö on suoritettu. Tämän kohtaamiskyselyn tyytyväisten asiakkaiden osuus on yli 95%.
Tänä vuonna keskitymme erityisesti myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen. Kuitenkaan emme unohda palvelutuotannon kehittämistä sekä laadukasta palvelua.

 

Hyvää kevään alkamista

Tuomo Karhapää
Toimitusjohtaja