19.06.2019

Tietoturvallista kesää Otaverkosta!

Elämme parhaillaan kesän parasta lomakauden alkua – monelle teistä hyvät asiakkaamme on edessä irtiotto työstä – aika, jolloin voi tehdä niitä asioita, joita on siirtänyt vuoden aikana tai kenties on aika aloittaa jokin uusi harrastus, kerätä voimia ja nauttia kauniista luonnosta. Meillä jokaisella on varmasti omat, vahvasti lomaan liittyvät perinteet – kuka sitten veneilee, kuka kiertää konsertteja, kuka nikkaroi ikuisuusprojekteja. Tai on vain tekemättä yhtään mitään. Ei ole todellakaan yhtä ja ainutta oikeaa tapaa viettää kesää.

Loman jälkeen palaamme työpaikallemme ja usein jatkamme siitä, mihin jäimme ennen lomaa tai asiat ovat edenneet lomalla ollessa niin, että pääsemme aloittamaan uuden projektin. Lomankin aikana IT-palveluita tarvitaan. Me Otaverkossa palvelemme koko kesän kuten vuoden muinakin aikoina. Ole yhteydessä ennen lomaasi tai lomalta palattuasi – ole huoletta ja anna meidän hoitaa IT-tarpeesi turvallisesti ja asiantuntevasti ympäri vuoden!

Rentouttavaa kesän aikaa,
Tuomo Karhapää
toimitusjohtaja