19.07.2019

Etsimme Teknistä asiantuntijaa

Otaverkko Oy on konstailematon ja otaniemeläisistä juuristaan ylpeä tietoliikenteen ja tietotekniikan asiantuntija- ja palveluyritys. Tarjoamme asiakkaillemme moderneja ja turvallisia ratkaisuja käytännönläheisesti ja selväsanaisesti. Liikevaihtomme oli vuonna 2018 n. 3,5 milj. EUR. Taloutemme on vakaa. Olemme Future Workplaces- ja ISO 9001-sertifioituja. Meillä työskentelee tällä hetkellä lähes 30 osaamisestaan ylpeää huippuammattilaista. Meillä keskiössä on huippuasiantuntijoidemme osaaminen. Meistä jokaisella on vahva erikoisosaamisalueemme, mutta olemme kaikki laaja-alaisesti kiinnostuneita tietotekniikasta.
Nyt vahvistamme joukkuettamme ja Palvelimet ja infrastruktuuri -tiimiimme on haussa

Tekninen asiantuntija, senior

Oletko etsimässä uusia haasteita, mahdollisuutta hyödyntää asiantuntijuuttasi? Haluatko ottaa seuraavan askeleen uralla, kehittyä huippuammattilaisena? Etsit mahdollisuutta tehdä työtä monipuolisesti eri toimialoja edustavien asiakkaiden kanssa? Etsit työtä, jolla on myös yhteiskunnallista merkitystä? Etsit yhteisöä, jonka kanssa kasvaa ja kehittyä myös ihmisenä?

Älä etsi enää, olet perillä. Nyt sinun pitää vain kertoa itsestäsi meille.

Hyvä alku on lukea kokonaisuudessaan tämä ilmoitus ja pohtia, osuvatko odotuksemme sinusta yhteen sen kanssa mitä sinä olet ja millaiseksi haluat.

Odotamme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen ongelmanratkaisija, joka mielellään hakeutuu myös uteliaisuusalueelleen. Luonnollisesti tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Ymmärrät, että suuret voimat tuovat mukanaan suuren vastuun – jonka sinä kannat kunnialla. Hoidatkin tehtävät parhaan osaamisesi mukaan ovat ne sitten ylläpitoa, asiakasprojekteja tai meidän omia kehitysprojektejamme. Kykenet itsenäiseen ja johdonmukaiseen työskentelyyn niin päivittäisessä työssä kuin kiireellisessä vianselvitystyössäkin.

Edellytämme työkokemusta infran ylläpidosta ja rautaista Windows- ja/tai Linux-osaamista. Mielestämme sinulla on todennäköisesti myös skriptaustaitoa, kun kerran olet tälle polulle astunut. Olet ongelmanratkaisija, mutta haluat dokumentoida ratkaisusi muillekin opiksi ja iloksi. Tunnet tyypilliset verkkopalvelut ja sinulla saattaa olla kokemusta virtualisointialustoista. Saatat tuntea tavallisimmat palvelinsovellukset nimeä syvemmältä. Ehkä Miradore, Veeam ja F-Secure PSB ovat sinulle tuttuja muutenkin kuin Googlen kautta.

Entä Otaverkko, millaisia me olemme ja mitä me tarjoamme?

Ensinnäkin meillä jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Siitä emme tingi.

Vaikka olemmekin yksilöitä, tiettyjä yhdistäviä piirteitä otaverkkolaisista löytyy. Olemme kaikki asiakaspalveluhenkisiä, oman työmme ehdottomia ammattilaisia ja osaamisestamme terveellä tavalla ylpeitä. Nautimme ryhmätyöstä, mutta emme pelkää itsenäisiä työtehtäviä. Olemme järjestelmällisiä ja meillä on hyvä paineensietokyky.

Olemme rehellisiä ja luotettavia, mikä näkyy myös asiakkaillemme. Olemme kiinnostuneita tietotekniikasta, mutta myös ihmisistä teknologian takana. Ennen kaikkea tiedämme, ettemme ole koskaan valmiita. Aina on uutta opittavaa, koskaan ei tiedä, mihin suuntaan maailma seuraavaksi pyörähtää, mutta haluamme ottaa siitä selvää!

Jos haluat tietää lisää työpaikasta, tulevista tehtävistä tai kollegoista, kannattaa sinun ehdottomasti tarttua puhelimeen, kilauttaa Otaverkon palvelujohtajalle ja kysyä lisää 31.7.2019 mennessä. Sen jälkeen voit esittää kysymyksiä sähköpostitse ja me vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Hakemukset ja CV:t pyydämme lähettämään 31.8.2019 mennessä palkkatoivomuksineen osoitteella rekry@otaverkko.fi. Sähköpostin otsikkokenttään ”Tekninen asiantuntija”.

Osana hakuprosessia saatamme teettää soveltuvuusarvioinnin. Jotkin asiakkaamme edellyttävät myös turvallisuusselvityksen tekemistä.

Lisätietoja kotisivuiltamme www.otaverkko.fi.