29.08.2019

Otaverkko jälleen Menestyjä 2019

Otaverkko on saanut jälleen Kauppalehden Menestyjä-tunnustuksen. Menestyjäluokitus perustuu yritysten oikaistuihin tilinpäätöstietoihin. Menestyjäluokituksessa yrityksen taloudellinen suorituskyky pisteytetään kuuden eri osa-alueen mukaan, joita ovat kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus ja riskinsietokyky. Nämä kuusi osa-aluetta kuvaavat yrityksen toiminnan tärkeimpiä taloudellisia piirteitä ja täydentävät toisiaan kuvaamassa yrityksen menestystä. Kullakin osa-alueella yritystä verrataan oman kokoluokkansa yrityksiin, kaikkiin Kauppalehden yritystietokannan yrityksiin sekä oman toimialansa yrityksiin. Menestyjien liikevaihdon alaraja on 0,5 miljoonaa euroa.

-Menestyjä-tunnustus on sertifiointi, joka kertoo, että talousasiat ja tätä kautta vakaavaraisuus ovat kunnossa. Tunnustus osoittaa myös asiakkaillemme, että olemme luotettava kumppani, toteaa toimitusjohtaja Tuomo Karhapää.

Menestyjät 2019