24.09.2019

Etsimme Myyntipäällikköä

Otaverkko on IT-alan palveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka haluaa tehdä informaatioteknologiasta asiakkaalle ymmärrettävää. Tunnemme suurta ylpeyttä työstämme ja pyrimme tekemään työmme siten, että kuka tahansa meistä voi jälkeenpäin rintaa röyhistäen todeta ”minä olen ollut tuota rakentamassa”. Tuotamme palveluita Suomessa ja useimmiten suomen kielellä, mutta toki meiltä taittuu myös toinen kotimainen, sekä englanti.

Me Otaverkolla otamme toiset huomioon ja kunnioitamme jokaista, niin asiakasta, kuin työkaveria, yksilönä. Haluamme, että meillä jokainen saa olla oma itsensä, ilman rooleja. Arvostamme rehellisyyttä ja suorapuheisuutta, huumoriakaan unohtamatta.

Vaikka olemme hyviä siinä mitä teemme, niin siitä huolimatta voimme aina olla parempia, valmiita emme ole koskaan. Nyt kaipaamme joukkoomme myyntipäällikköä kertomaan nykyisille ja tuleville asiakkaille siitä, kuinka eteviä olemme.

Meillä myyntipäällikkö tekee uusasiakashankintaa ja tarvekartoituksia, laatii ratkaisuehdotuksia ja toimii avainasiakaspäällikkönä. Vaikka myyntipäällikkömme pitää kyetä itsenäiseen toimintaan, hänen ei tarvitse olla yksinäinen puurtaja, pikemminkin päinvastoin. Vaikka meillä on montakin tähtipelaajaa, olemme silti yksi joukkue, jonka jokainen pelaaja on tärkeä. Myyntitiimin lisäksi meillä on joukko IT-alan ammattilaisia, joilta jokainen myyntipäälliköistämme saa tarvittaessa tukea oikeanlaisen palvelukokonaisuuden luomiseen.

Sinun ei tarvitse olla tekniikan ammattilainen, mutta sinulla olisi hyvä olla jonkinlainen käsitys joko tietotekniikasta, tietoliikenteestä, tietokoneista, tietohallinnosta, tietojärjestelmistä tai näiden yhdistelmistä. Vaikka IT-alan ja eri tekniikoiden tunteminen olisi suotavaa, niin loppujen lopuksi kuitenkin asenne ratkaisee, eikä koskaan ole liian myöhäistä oppia uutta. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin asiakkaalle tuotettava hyöty.

Koska IT-ratkaisuja tarvitaan nykypäivänä kaikkialla alasta riippumatta, niin myös muiden alojen tuntemus on ehdottomasti eduksi. Otaverkko tuottaa palveluita yrityksille ja organisaatioille, jonka vuoksi arvostamme yritysmyynnin kokemusta. Ennen kaikkea sinun pitäisi olla paitsi erittäin kova kaupan klousaaja, niin muutenkin mukava tyyppi, joka nauttii ihmisten seurassa olemisesta ja auttamisesta. Olet siis jotain enemmän kuin pelkkä tuote-esittelijä, puhelimeen vastaaja, sähköpostin vahtaaja tai myynnin aktiivinen odottelija.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtajamme Hannu Aronen (hannu.aronen@otaverkko.fi tai 040-820 5122)

Lähetä hakemus tehtävään palkkatoiveen kera osoitteeseen rekry@otaverkko.fi, haku on avoinna 22.10.2019 saakka, mutta pyrimme täyttämään tehtävän mahdollisimman pian.