22.10.2019

Otaverkko on nostettu todennetusti hyvien työpaikkojen joukkoon!

Otaverkko Oy:lle on myönnetty Great Place to Work -sertifikaatti osoituksena siitä, että Otaverkossa ihmiset ovat aidosti tärkein voimavara ja Otaverkossa vallitsee luottamukseen perustuva yrityskulttuuri. Sertifikaatti on työntekijöiden antama kansainvälisesti arvostettu tunnustus hyvän työpaikan rakentamisesta. Sen eteen Otaverkossa onkin tehty määrätietoista työtä jo pitkään, aina perustamisesta alkaen:

”Me olemme halunneet rakentaa Otaverkosta alusta alkaen hyvän työpaikan, sellaisen, jossa työntekijät voivat kasvaa ja jossa he voivat olla sitä mitä ovat: hyviä ihmisiä”, kuvaa toimitusjohtaja Tuomo Karhapää filosofiaa hyvän työpaikan rakentamisen taustalla.

Luottamusta työntekijöiden ja yhtiön välillä voidaan mitata Trust Index © -kyselyllä. Saadakseen Great Place to Work -sertifikaatin, tulee yhtiön Trust Indexin olla yli 70 % ja lisäksi yhtiön johdon tulee täyttää organisaatiota koskeva kysely. Suomalaisessa työelämässä Trust Index on keskimäärin 56 %, kun Otaverkolla se on lähes 85 %.

Tämä ei kuitenkaan ole projekti, joka joskus päättyy. Otaverkko tulee jatkamaan työtä hyvän työpaikan rakentamiseksi entistä voimallisemmin. Haluamme olla Suomen luotettavin IT-palvelun tarjoaja ja olla suunnannäyttäjä suomalaiselle työelämälle hyvän työpaikan rakentamisessa. Uskomme vahvasti, että tämä näkyy positiivisesti myös asiakkaillemme.