17.03.2020

Haemme talousassistenttia yhteen Suomen parhaista työpaikoista

Otaverkko on IT-alan palveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka haluaa tehdä informaatioteknologiasta asiakkaalle ymmärrettävää. Tunnemme suurta ylpeyttä työstämme ja pyrimme tekemään työmme siten, että kuka tahansa meistä voi jälkeenpäin rintaa röyhistäen todeta ”minä olen ollut tuota rakentamassa”. Tuotamme palveluita Suomessa ja useimmiten suomen kielellä, mutta toki meiltä taittuu myös toinen kotimainen sekä englanti.

Me Otaverkossa otamme toiset huomioon ja kunnioitamme jokaista, niin asiakasta, kuin työkaveria, yksilönä. Haluamme, että meillä jokainen saa olla oma itsensä, ilman rooleja. Arvostamme rehellisyyttä ja suorapuheisuutta, huumoriakaan unohtamatta.

Olemme Suomen viidenneksi paras työpaikka 2020. Osallistuimme ensi kertaa Suomen Parhaat Työpaikat -mittaukseen ja saavutimme välittömästi viidennen sijan pienten yritysten sarjassa (20 – 49 työntekijää).

Vaikka olemme hyviä siinä, mitä teemme, niin siitä huolimatta voimme aina olla parempia, valmiita emme ole koskaan. Nyt kaipaamme joukkoomme talousassistenttia tukemaan toimintaamme. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Tehtävässä vastaat myyntilaskutuksesta, myynti- ja ostoreskontran hoitamisesta sekä yhteydenpidosta tilitoimistoomme. Tehtäviisi kuuluu myös yleisiä toimistotöitä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, olet oma-aloitteinen ja tiimityöskentely on sinulle luontevaa sekä pystyt toimimaan myös paineen alla.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työkaluina käytössämme on muun muassa Procountor ja MS Office -ohjelmat, joiden sujuva osaaminen on vahvuutesi. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista viestintätaitoa, englannin kielen osaaminen on eduksi.

Lähetä hakemus tehtävään palkkatoiveen kera osoitteeseen rekry@otaverkko.fi, haku on avoinna 30.3.2020 saakka, mutta pyrimme täyttämään tehtävän mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Tuomo Karhapää, tuomo.karhapaa@otaverkko.fi, 040 504 5748.

www.otaverkko.fi/rekrytointi