17.06.2020

Turvallista kesää Otaverkosta!

Elämme parhaillaan kesän parasta lomakauden alkua – monella teistä hyvät asiakkaamme on edessä irtiotto työstä – tänä keväänä ehkä voisi sanoa irtiotto etätyöstä. Meillä jokaisella on varmasti omat, vahvasti lomaan liittyvät perinteet – tänä vuonna kuitenkin moni joutuu miettimään lomasuunnitelmansa uudelleen, kun suuri osa kesätapahtumista on peruttu ja matkustaminenkaan ei ole kuin ennen. Onneksi meillä Suomessa voi nauttia puhtaasta luonnosta tai vain rentoutua niemen nokassa ladaten akkuja. Ei ole todellakaan yhtä ja ainutta oikeaa tapaa viettää kesää. Onneksi kaikesta huolimatta mahdollisuuksia riittää.

Loman jälkeen monet meistä palaavat työpaikoillemme läsnätyöhön, mutta etätyö tulee varmasti olemaan suuremmassa roolissa kuin ennen. Tapamme tehdä työtä ja työkulttuurimme on muuttunut melkoisesti kolmen viime kuukauden aikana.

Lomankin aikana tarvitaan IT-palveluita. Me Otaverkossa palvelemme koko kesän kuten vuoden muinakin aikoina. Ole yhteydessä ennen lomaasi tai lomalta palattuasi – ole huoletta ja anna meidän hoitaa IT-tarpeesi turvallisesti ja asiantuntevasti ympäri vuoden!

Rentouttavaa kesän aikaa!

Tuomo Karhapää

toimitusjohtaja