07.10.2020

Lisää tuottavuutta Microsoft 365 -ratkaisuilla

Miksi asiakkaan kannattaa valita pilvipalvelutoimittajakseen juuri Otaverkko?

Me Otaverkossa haluamme tehdä informaatioteknologiasta asiakkaalle ymmärrettävää ja tuottaa asiakkaalle aitoa lisäarvoa. Pilvipalveluiden osalta tämä tarkoittaa yksinkertaisimmillaan sitä, että asiakas saa laskun kaikista IT-palveluistaan yhdestä paikasta, oli palvelu tuotettu sitten pilvestä, paikallisesti tai näiden yhdistelmällä. Lisäksi tarjoamme asiakkaalle tukipalvelut suomeksi vuoden jokaisena päivänä ja ammattitaitoinen Service Deskimme vastaa puheluun keskimäärin 12 sekunnissa. Tietoturva on Otaverkon palveluissa keskiössä ja voimme toteuttaa myös pilvipalvelut tietoturvallisesti.
Otaverkko toimittaa asiakkaalle turvallisesti ja ymmärrettävästi mm. Microsoft 365 -palvelut (aiemmin Office 365), Azure-virtuaalikoneet, Azure AD -integraatiot ja kertakirjautumiset, pilvipalveluiden varmistuksen joko pilveen tai Otaverkon omaan kapasiteettiin sekä valvontapalvelut niin pilvessä kuin paikallisessakin kapasiteetissa oleviin resursseihin.
Otaverkolla on myös pitkän linjan tietoliikenneosaamista, joka toimii asiakkaan eduksi silloin, kun pitää rakentaa pilvipalvelulle kustannustehokas ja tietoturvallinen tietoliikenneratkaisu.
Ota yhteyttä Otaverkon myyntiin 0207 42 43 42, sales@otaverkko.fi.