Ajankohtaista

Merkittävä parannus tuki- ja muutospyyntöjen vasteaikoihin

0 comments

Suojaudu tämän hetken yleisiltä sähköpostihuijauksilta – viisi vinkkiä käyttöösi

0 comments

Ota opiksi on meille tärkeä arvo Otaverkossa

0 comments

Nimitysuutisia Otaverkolla

0 comments

Rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta!

0 comments

Nimitysuutisia 11/2018

0 comments

Yritykset panostavat entistä enemmän tietoliikenteen turvallisuuteen – ”Erityisen korkeat vaatimukset, jos käsitellään suuria määriä henkilötietoja”

0 comments

Otaverkolle menestystä Wave-asiakaspalveluverkoston kilpailuissa

Otaverkon myyntijohtaja Hannu Aronen palkittiin 5.9.2018 järjestetyssä Yhteys 2018 -asiakaspalvelukonferenssissa ”Vuoden Palveluesimies 2018” -tittelillä. Arvosteluraati kertoi myöntämiselle seuraavat perustelut: Vaalii yhteishenkeä, kavereista pidetään aina huolta. Osaa motivoida inspiroivasti omaa tiimiään – asiallista palautetta, huumoria ja pilkettä. Pitää omana tärkeimpänä tehtävänään saada tiimiläiset onnistumaan omassa työssään. Työrauha tiimiläisille ja itse aina tavoitettavissa ja lähellä. Avoin mielipiteille, … Continue reading Otaverkolle menestystä Wave-asiakaspalveluverkoston kilpailuissa

0 comments

Nimitysuutisia 8/2018

0 comments

Parempaa asiakaspalvelua organisaatiomuutoksen kautta

Otaverkon organisaatiota muutetaan, jotta sinä asiakkaanamme saisit entistä parempaa, nopeampaa ja täsmällisempää palvelua liiketoimintasi hyödyksi.

0 comments

Pilvipalvelut

Monesti kun nykyään puhutaan pilvipalveluista, viitataan lähinnä Microsoftin, Amazonin ja Googlen tuottamiin ratkaisuihin ja unohdetaan Otaverkon kaltaisten toimijoiden asiakkailleen tuottamat palvelinvirtualisointi ja tallennusratkaisut. Otaverkko on tarjonnut konesali- ja tietoliikennepalveluiden ohella palvelinvirtualisointiratkaisuja jo ennen niin sanottujen julkisten pilvipalveluiden yleistymistä.

0 comments

Ota koppi

Meille otaverkkolaisille tärkeä arvo on Ota koppi. Me Otaverkossa olemme tottuneet ottamaan koppia tehtävistä – yksin ja yhdessä aina asiakkaan parhaaksi. Haluamme olla vastuullisina toimijoina mukana liiketoiminnassasi ja sen onnistumisessa. Kun sinulla ja yritykselläsi on asiantunteva, osaava ja ennakoiva yhteistyökumppani kaikissa IT-asioissa, voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja antaa meidän ottaa koppia. 

0 comments

Kesätervehdys

Juhannus on jo ovella ja vuosi alkaa olla puolessa välissä. Kevät on ollut miellyttävän työntäyteinen.

0 comments

Nimitysuutisia 6/2018

0 comments

Otaverkko Suomen Vahvimpien joukkoon

Vuosi 2017 oli toimintamme tähän saakka tuloksekkain vuosi, vaikka liikevaihtomme laski noin viisi prosenttia. Kulukehityksemme on ollut maltillinen ja olemme tehneet samalla henkilöstömäärällä enemmän. Tähän ovat vaikuttaneet sekä yhdessä henkilöstön kanssa kehitetyt toimintoprosessit ja toimiva laatujärjestelmä. Kiwa Inspecta on myöntänyt viime vuonna Otaverkolle koko IT-palvelutuotannon kattavan ISO9001-sertifikaatin. Sertifikaatti on osoitus siitä, että Otaverkon laadunhallintajärjestelmä täyttää … Continue reading Otaverkko Suomen Vahvimpien joukkoon

0 comments

Yhdessä vahvistamme työhyvinvointiamme asiakkaidemme parhaaksi

Työterveyslaitos määrittelee työhyvinvoinnin olevan turvallista, terveellistä ja tuottavaa työtä, jota ammattitaitoiset työntekijät ja työyhteisöt tekevät hyvin johdetussa organisaatiossa. Me Otaverkossa pohjaten kokemukseemme uskomme, että työhyvinvointia rakennetaan päivittäisessä työssä, prosesseissa, käytännöissä ja kohtaamisissa. Niin työ- kuin muullekin hyvinvoinnille välttämätöntä on toisen ihmisen kohtaaminen. Hyvinvointi kasvaa pienistä teoista ja eleistä, toisen huomioimisesta, sanoista kiitos, anteeksi ja ole … Continue reading Yhdessä vahvistamme työhyvinvointiamme asiakkaidemme parhaaksi

0 comments

Meillä Otaverkossa otetaan selvää

Kun laadimme yhdessä koko henkilöstön kanssa Otastrategiaa 2020, pyrimme muodostamaan arvoistamme sellaiset, että jokainen otaverkkolainen tunnistaa ne omakseen ja toteuttaa niitä työssään. Haluamme avata arvojamme teille, hyvät asiakkaamme, jotta voitte arvioida, kuinka hyvin onnistumme toimimaan arvojemme mukaisesti. Tällä kertaa nostamme tarkasteluun arvon Ota selvää.

0 comments

Otaverkolle jälleen korkein AAA-luottoluokitus

Pohjoismaiden tunnetuimman luottoluokitusjärjestelmä Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus jälleen Otaverkko Oy:lle.

0 comments

Tietoturvaa ja tietosuojaa Otaverkosta

Yrityksen tietoturva, tietosuoja ja niistä huolehtiminen ovat nykypäivän verkottuneessa ja koko ajan muuttuvassa maailmassa haastavaa. Tietoturva on tietojen, järjestelmien, tietoteknisten palveluiden ja tietoliikenteen suojaamista. Tietosuojalla tarkoitetaan mm. henkilötietojen tallentamisen ja käsittelyn suojaamista väärinkäytöltä. EU:n yleinen tietosuoja-asetus, ns. GDPR, on astunut voimaan 2016 ja sitä on sovellettava kaikissa organisaatioissa toukokuusta 2018 alkaen. Asetus korvaa henkilötietolain nykyisessä … Continue reading Tietoturvaa ja tietosuojaa Otaverkosta

0 comments

Otaverkko maailmanlaajuisen tietoturvayhtiö Sophoksen kumppaniksi

Otaverkko ja maailmanlaajuinen tietoturvayhtiö Sophos, joka toimii yli 150 maassa ja jolla on yli 100.000 organisaatioasiakasta sekä yhteensä yli 100 miljoonaa käyttäjää, ovat sopineet yhteistyöstä. Yhteistyö kattaa Sophoksen palomuurien käytön Otaverkon omassa palvelutuotannossa, ja Otaverkko toimii Sophoksen jälleenmyyjänä.

0 comments