Ajankohtaista

Otaverkolle jälleen korkein AAA-luottoluokitus

Pohjoismaiden tunnetuimman luottoluokitusjärjestelmä Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus jälleen Otaverkko Oy:lle.

0 comments

Tietoturvaa ja tietosuojaa Otaverkosta

Yrityksen tietoturva, tietosuoja ja niistä huolehtiminen ovat nykypäivän verkottuneessa ja koko ajan muuttuvassa maailmassa haastavaa. Tietoturva on tietojen, järjestelmien, tietoteknisten palveluiden ja tietoliikenteen suojaamista. Tietosuojalla tarkoitetaan mm. henkilötietojen tallentamisen ja käsittelyn suojaamista väärinkäytöltä. EU:n yleinen tietosuoja-asetus, ns. GDPR, on astunut voimaan 2016 ja sitä on sovellettava kaikissa organisaatioissa toukokuusta 2018 alkaen. Asetus korvaa henkilötietolain nykyisessä … Continue reading Tietoturvaa ja tietosuojaa Otaverkosta

0 comments

Otaverkko maailmanlaajuisen tietoturvayhtiö Sophoksen kumppaniksi

Otaverkko ja maailmanlaajuinen tietoturvayhtiö Sophos, joka toimii yli 150 maassa ja jolla on yli 100.000 organisaatioasiakasta sekä yhteensä yli 100 miljoonaa käyttäjää, ovat sopineet yhteistyöstä. Yhteistyö kattaa Sophoksen palomuurien käytön Otaverkon omassa palvelutuotannossa, ja Otaverkko toimii Sophoksen jälleenmyyjänä.

0 comments

Tietoturvatiedote Otaverkolta

Viime päivinä mediassakin ovat olleet paljon esillä Meltdown- ja Spectre -haavoittuvuudet, joita hyödyntämällä hyökkääjä voi saada haltuunsa sensitiivistä dataa, esimerkiksi salasanoja. Otaverkko on aloittanut omien palvelinympäristöidensä korjauspäivitysten asennukset eilen 4.1. ja niiden vuoksi Otaverkon tuottamissa palveluissa saattaa esiintyä lyhyitä katkoja.

0 comments

Rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta!

Haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta 2018!

0 comments

Otaverkko 20 vuotta – uudistuneena uudelle vuosikymmenelle

Tietoliikenteen ja tietotekniikan asiantuntija- ja palveluyritys Otaverkko Oy juhlistaa 20-vuotista toimintaansa kuluvan syyskauden aikana. Teknillisen korkeakoulun yhteydessä Otaniemessä toimineesta MediaPoli-hankkeesta alkunsa saanut yritys on perustettu 21.10.1997, ja Otaverkko Oy on rekisteröity 16.12.1997. Tänä päivänä Otaverkossa työskentelee lähes 30 IT-alan osaavaa asiantuntijaa. Yritys on sataprosenttisesti kotimainen, ja toimiva johto omistaa yrityksestä 80 prosenttia. Muita omistajia ovat … Continue reading Otaverkko 20 vuotta – uudistuneena uudelle vuosikymmenelle

0 comments

Mahdollinen ICT-alan lakko ei vaikuta Otaverkon palveluihin

Tieto- ja viestintäteknologia-alan työehtosopimusneuvotteluissa ei ole saavutettu vieläkään sopua. Ammattiliitto Pron ja Palvelualojen työnantajat Paltan välistä työriitaa on soviteltu tiiviisti viikon ajan, mutta tulosta ei ole syntynyt.

0 comments

Laatu keskiössä – Otaverkolle ISO9001-sertifikaatti

Historian aamunhämärissä, 2000-luvun alussa, internet syrjäytti useimmat aiemmin käytetyt tietoliikenteen muodot. Sosiaalinen media syntyi, älypuhelimet tulivat markkinoille, Euroopan unioniin liittyi kymmenen uutta jäsenmaata ja Pluto menetti statuksensa planeettana.

0 comments

Arvomme ohjaavat toimintaamme asiakkaiden parhaaksi

Otaverkossa on toteutettu yrityskulttuurin kehittämiseen tähdännyt OtaDraivi-projekti. Tähän projektiin osallistui koko Otaverkon henkilöstö ja johto. Projektin tuloksena kehitimme muun muassa Otaverkon uudet arvot ja Otastrategia 2020:n.

0 comments

Henkilöstötyytyväisyys ja sen kehittyminen

Ihminen. Ihminen on aina ollut meillä Otaverkossa toiminnan ytimessä. On kyse sitten asiakkaasta järjestelmän takana tai työntekijästä Otaverkon sisällä.

0 comments