Kumppanit

Extreme Networks on tunnettu verkkolaitevalmistaja. Otaverkon oma verkkoinfrastruktuuri perustuu Extremen tuotteisiin. Olemme Extremen Gold-tason partneri. Meiltä saat laitteet, tuen ja ylläpidon sekä suunnittelun tarvitsemaasi kokonaisuuteen. Halutessasi saat meiltä laitteet palveluna.

Otaverkko käyttää maailmanlaajuisen tietoturvayhtiö Sophoksen palomuureja palvelutuotannossaan ja toimii Sophoksen tuotteiden jälleenmyyjänä.


F-Secure on kotimainen tietoturvatuotteiden ohjelmistotalo. Otaverkko on F-Securen Certified Platinum Partner. Myymme F-Securen tuotteita osana palveluitamme sekä jälleenmyymme ohjelmistojen lisenssejä yrityksille, oppilaitoksille, säätiöille ja muille julkishallinnon organisaatioille.

Olemme Microsoftin Network Partner ja Small and Midmarket Cloud Solutions -ohjelmassa Silver Partner.  Käytämme palvelutuotannossamme Microsoftin ohjelmistoja ja tarjoamme SPLA-lisenssoinnilla palveluita asiakkaille. Saat meiltä Office 365 -ratkaisut ja niihin liittyvät lisenssit hallittuna palveluna. Myymme myös muita Microsoftin lisenssejä.


Red Hat on maailman johtava avoimen lähdekoodin ratkaisujen tarjoaja. Luomme yhteisöpohjaisten lähestymistapojen avulla luotettavia ja suorituskykyisiä pilvi-, Linux-, middleware, tallennus- ja virtualisointituotteita.

Deltagon on suomalainen yritys, joka on erikoistunut viestinnän ja asioinnin tietoturvaratkaisuihin. Deltagonin ratkaisulla suojaat sähköpostiviestintäsi ja jaat tietoa turvallisesti ryhmille ja tuotat turvallisia asiointipalveluita.

 

VMwaren ratkaisuja Otaverkko käyttää Linux virtualisointialustojen tuotannossa.

Citrix on digitaalinen työtila, jonka yhtenäisessä käyttöliittymässä on kaikki tuottavaan työskentelyyn tarvittavat välineet. IT-osastolle ratkaisun etuna ovat helppokäyttöiset ja kattavat tarkkailu-, tietoturva- ja hallintaominaisuudet.

Otaverkko – osaava ja kehittävä yhteistyökumppani