Otaverkko Oy – asiantunteva ja uudistava

Otaverkko Oy on tietoliikenteen ja tietotekniikan asiantuntija- ja palveluyritys, joka on perustettu vuonna 1997 Otaniemessä. Tarjoamme organisaatioasiakkaillemme moderneja ja turvallisia it-ratkaisuja käytännönläheisesti ja laadukkaasti. Liikevaihtomme oli vuonna 2018 n. 3,9 milj. EUR ja taloutemme on vakaa. Meillä työskentelee lähes 30 osaavaa asiantuntijaa.
Otaverkko Oy on 100-prosenttisesti kotimainen it-palvelu- ja asiantuntijayritys. Toimiva johto omistaa yrityksestä 80 prosenttia. Muita omistajia ovat CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy ja Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY. Otaverkko Oy:n toimitusjohtajana toimii Tuomo Karhapää. Hallituksen muodostavat Kjell Selenius (pj.), Tuomo Karhapää, Niko Ferm, Risto Koivula ja Pekka Uusitalo.
Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista teknistä osaamista ja laadukkaita yksilöllisiä ratkaisuja. Korkeat laatuvaatimukset, ensiluokkaiset laitteet, alan huippuosaajista koostuva henkilökunta sekä luotettavat ja tunnetut kumppanit takaavat, että asiakkaillamme on toimiva tietotekninen ympäristö, korkea käytettävyys sekä tietoturvalliset palvelut.
 
Tavoitat Service Deskimme puhelimitse keskimäärin 11 sekunnissa. Otaverkko on asiakkaita varten – nopeus, ratkaisukeskeisyys, asiantuntijuus ja palvelukyky ovat Otaverkossa aina keskiössä. Service Desk -henkilöstömme ratkaisee 80 % asiakkaidemme palvelupyynnöistä ja loput ratkaistaan muissa Otaverkon asiantuntijatiimeissä.

Otaverkon it-palvelut skaalautuvat myös eri kokoisten asiakkaiden tarpeisiin – ja kasvavat asiakkaan kulloistenkin tarpeiden mukaisesti.
 Ota yhteyttä Otaverkon palveleviin it-asiantuntijoihin.


Otaverkko Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku


Otaverkko – osaava ja kehittävä yhteistyökumppani