Otaverkon arvot

Otaverkossa arvot ohjaavat jokapäiväistä toimintaa. Olemme kehittäneet arvomme yhdessä koko henkilöstön kanssa ja olemme kaikki sitoutuneet toimimaan arvojemme mukaisesti asiakkaidemme parhaaksi.

Ota opiksi

Meidät tunnetaan henkilöstömme korkeasta ammattitaidosta. Toimialallamme tämänpäiväinen osaaminen on huomenna vanhaa, siksi jokaisen meistä pitää kehittää itseään jatkuvasti. Opimme parhaiten työtä tekemällä ja kollegoilta, mutta tarvittaessa sertifioimme osaamisemme voidaksemme näyttää myös asiakkaillemme sen, mitä osaamme. Meidän tulee uskaltaa kokeilla uusia asioita, silläkin uhalla, että joskus tapahtuu virheitä. Virheet ovat oiva mahdollisuus oppia. Osaamisen jakaminen on jokaiselle otaverkkolaiselle kunnia-asia.

Ota koppi

Kannetaan yhdessä vastuu organisaation menestyksestä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ei jaeta töitä sun ja mun töihin, vaan puhutaan meidän töistä. Ollaan aktiivisia ja tartutaan toimeen. Tehdään kaikki ne asiat, mitä meidän pitää tehdä, jotta asiakkaamme ja me menestyisimme. Kun otat asian hoitaaksesi, hoida se tyylillä loppuun. Kyllä maailmaan puhetta mahtuu, teoista meidät tunnetaan.

Ota aloite

Jokaisen otaverkkolaisen tulee osallistua aktiivisesti toimintamme kehittämiseksi ja jokaisella on oikeus ja velvollisuus tuoda esiin ideoita toimintamme kehittämiseksi. Ei ole niin pientä ideaa, ettei siitä voisi tehdä aloitetta. Meillä vaikeneminen ei todella ole kultaa, vaan tiedon jakaminen timanttia. Jos näet, että joku ei toimi, korjaa se. Jos et itse osaa, kerro ongelmasta henkilölle, joka osaa ja voi korjata asian. Meidän tulee jatkuvasti tehdä rohkeita avauksia niin uusille kuin nykyisille asiakkaillemme. Haetaan yhdessä systemaattisesti uusia kumppaneita eikä koskaan jätetä tilaisuutta käyttämättä, kun näemme, että meistä ja osaamisestamme voisi olla hyötyä.

Ota huomioon

Olemme kaikki yksilöitä ja sellaisena arvokkaita. Ota aina huomioon toinen ihminen, oli hän kollegasi, asiakkaamme tai kumppanimme ja kohtele häntä arvostavasti ja hyvin. Toimi kaikkia kohtaan tasa-arvoisesti. Emme suvaitse syrjintää syntyperän, iän, sukupuolen, rodun, uskonnon tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella.

Ota mukaan

Otaverkko muodostuu eri alojen huippuosaajista, mutta vahvoja olemme vain yhdessä. Yhdessä tekemällä opimme ja innovoimme. Ota työkaverisi mukaan kaikkeen tekemiseen ja jos joku pyytää päästä mukaan, niin ole ehdotukselle avoin. Otaverkossa ei ketään jätetä yksin.

Ota selvää

Maailma muuttuu ympärillämme jatkuvasti. Jotta voimme tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme, tulee meidän ymmärtää, mihin suuntaan maailma seuraavaksi pyörähtää ja mitä hyötyä tai haittaa siitä on asiakkaillemme. Siksi jokaisen meistä tulee aktiivisesti seurata toimialamme kehitystä ja tehdä tulevaisuudesta itsellemme, kollegallemme ja asiakkaillemme ymmärrettävä. Kun opit jotain uutta, jaa se kaikille.

Otaverkko – osaava ja kehittävä yhteistyökumppani