Palvelimet ja kapasiteetti

Tarvitsetko palvelinkapasiteettia tai palvelinklusterin? Suunnitelmissa siirtää nykyinen ympäristösi pilveen? Vai pilvestä kotimaiseen konesaliin? On palvelintarpeesi mikä tahansa, löydämme yhdessä juuri sinun tarpeitasi vastaavan ratkaisun. Toimitamme esimerkiksi palvelinkapasiteettia palveluna halutulla ylläpito- ja palvelutasolla, virtuaalipalvelimia, yksityistä ja julkista pilveä sekä dedikoituja laitteita.
Otaverkon toiminnan ytimessä ovat omat konesalit. Ne antavan meille joustavuutta, ketteryyttä ja nopeutta tarvitsemasi ratkaisun toteuttamiseksi – emme ole kolmannen osapuolen työn ja aikataulun varassa. Ratkaisusi voi sisältää esimerkiksi sekä kapasiteettia omasta salistamme että julkista pilveä: hybridipilvi mahdollistaa julkisen pilven joustavan käytön yhdistettynä tietyn datan sijaitsemiseen meidän salissamme Suomessa. Voimme myös suunnitella ja toteuttaa vaikkapa koko nykyisen ympäristösi siirron pilveen.
Otaverkon palvelinylläpitopalveluun voi valita erilaisia moduuleja. Palvelun käyttöönotossa sovitaan moduuleista, ylläpitotasosta ja palveluajoista. Peruspalvelutasomme on arkisin kello 8 – 16, ja tarvittaessa tarjoamme palvelua vuorokauden ympäri. Palvelinylläpidon ylläpitomoduulit ovat laitteisto-, käyttöjärjestelmä-, tietokanta- ja sovellusylläpito. Ylläpitopalveluun sisältyy aina valvontapalvelu ja tekninen tuki.
Voit lukea erilaisista mahdollisuuksista seuraavassa:
Kapasiteettipalvelu
Virtuaalipalvelin
Asiakaskohtainen laite
Pilvipalvelu
Konesalipalvelut