Palvelut

Otaverkko tuottaa IT-infraa joustavana ja ketteränä palveluna yrityksille ja julkisyhteisöille, joille tietojärjestelmien keskeytymätön toiminta ja saavutettavuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Tuotamme palvelumme Suomessa pääosin omissa laitetiloissamme, joissa on korkeat turva- ja käytettävyysnormit.
Otaverkon laadukkaat konesalipalvelut tarjoavat sekä omassa käytössä olevaa kaappitilaa kuin myös pelkkiä yksittäisiä laitepaikkoja. Voit valita myös hybridipilvipalvelun, jolloin datasi sijaitsevat esimerkiksi Microsoftin Azure-pilvessä. Tämäkin ratkaisu on meiltä saatavissa räätälöitynä tarpeittesi mukaan. Meille Otaverkossa on aina tärkeää tarjota oikeita ratkaisuja asiakkaan tarpeeseen.

Tietosi ovat turvassa

  • Konesaleihimme sijoitetut sovelluksesi ovat aina asiakkaittesi ja henkilöstösi saatavilla
  • Saat meiltä asiantuntevaa palvelua – ympäri vuorokauden
  • ISO9001-sertifikaatti takaa laadukkaan ja kehittyvän IT-palvelun
  • Otaverkko toimii uuden tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti

Otaverkon laaja ja kattava palveluvalikoima

Ratkaisukeskeinen IT-palveluvalikoimamme on rakennettu palvelemaan laaja-alaisesti asiakkaitamme. Otaverkko tarjoaa valmiiksi tuotteistettuja palveluita ja räätälöi palveluita – tarpeittesi mukaan.
Huolehdimme palvelimista ja kapasiteetista, tietoliikenteestä ja verkkoyhteyksistä, palomuureista ja tietoturvasta, laitteista ja ohjelmistolisensseistä. Service Desk ja muut asiantuntijapalvelumme valvovat palveluiden toimivuutta ja auttavat ongelmatilanteissa. Ratkaisukeskeiset asiantuntijapalvelut ovat keskeinen osa palveluvalikoimaamme.
Kartoitetaan yhdessä parhaat ja toimivimmat ratkaisut organisaatiollesi nyt ja tulevaisuudessa.