Rekrytointi

Otaverkko Oy on konstailematon ja otaniemeläisistä juuristaan ylpeä tietoliikenteen ja tietotekniikan asiantuntija- ja palveluyritys. Tarjoamme asiakkaillemme moderneja ja turvallisia ratkaisuja käytännönläheisesti ja selväsanaisesti. Liikevaihtomme oli vuonna 2018 n. 3,9 milj. EUR.  Taloutemme on vakaa. Meillä työskentelee tällä hetkellä lähes 30 osaamisestaan ylpeää it-huippuammattilaista. Me haluamme olla tolkun työpaikka.

Otaverkkolaiset

Otaverkko on konstailematon ja otaniemeläisistä juuristaan ylpeä tolkun työpaikka. Meidän toimistostamme ei löydy pallomerta eikä flippereitä. Meillä osaaminen ja palveluasenne ovat ne kovat jutut sekä tietysti otaverkkolaiset tolkun ihmiset ja OtaMeininki.

Meillä keskiössä on huippuasiantuntijoidemme osaaminen. Meillä jokaisella on vahva erikoisosaamisalueemme, mutta olemme kaikki laaja-alaisesti kiinnostuneita tietotekniikasta. Olemme tolkun osaajia: teemme työmme asiakkaillemme siten, että heille kaikki näyttää ja tuntuu helpolta. Me olemme sitä mieltä, että jos osaa riittävän hyvin, ei tarvitse keulia tai briljeerata, ei asiakkaille eikä kollegoille.
Otaverkossa jokainen asiantuntija pääsee kehittymään roolissaan. Meille keskeisin oppimismenetelmä on luottamus. Luottamus merkitsee mahdollisuutta tehdä asioita, mahdollisuutta kokeilla ja mahdollisuutta saada kollegoilta apua aina, kun sitä tarvitsee. Toki me koulutamme myös muulla tavoin osaajiamme.

Otameininki

OtaMeininki tarkoittaa tapaamme tehdä töitä. OtaMeiningin keskiössä on suorapuheisuus, tekemisen meininki, yhdessä tekeminen, luottamus, kattoterassillamme grillailu ja huumori. Emme myöskään pidä byrokratiasta emmekä vain itsensä takia olemassa olevista prosesseista. Olemme luoneet yhdessä Otaverkon arvot, joihin me kaikki olemme sitoutuneet.

Meitä Otaverkkolaisia on lähes 30. Yksi pitää metallimusiikista ja Islannista, toinen golfista ja haaveilee Monacosta. Kolmannen koiran nimi on Rölli ja neljäs on koirille sairaalloisen allerginen. Kissan omistajakin on ja lapsiakin on jo melkoisen monella. Lätkää seuraa valtaosa, etenkin, kun Suomen maajoukkue pelaa Ruotsia vastaan. Olemme kaikki yksilöitä ja se on rikkautemme. Tule joukkoomme sellaisena kuin olet!

 

Otaverkko – osaava ja kehittävä yhteistyökumppani