Tietoliikenneratkaisut

Tarvitsetko nopeat tietoliikenneyhteydet tai langattoman toimistoverkon? Tai kenties langattoman verkon suunnittelun sisältäen toteutuksen jälkeisen kuuluvuusmittauksen? Ehkä haluat tarjota asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi toimivan vierailijaverkon? Meiltä Otaverkosta saat juuri sinun tarpeeseesi sopivat tietoliikenneratkaisut aina suunnittelusta toteutukseen ja loppumittaukseen.
Nopeat ja luotettavat tietoliikenne- ja verkkoyhteydet ovat edellytys tämän päivän tehokkaalle ja tietoturvalliselle yritystoiminnalle. Etätyön mahdollistaminen ja nykypäivän verkottuneet ympäristöt vaativat nopeita, luotettavia ja turvallisia tietoliikenneyhteyksiä. Otaverkko toimittaa tietoliikennelaitteet sekä operoi ja valvoo niiden toimintaa. Reagoimme vikatilanteisiin nopeasti kanssasi sovitun palvelutason mukaisesti.
Tarjoamme Otaverkon internet-liittymiä niin konesaliasiakkaillemme kuin palveluna erillisiin toimipisteisiin. Palvelu on helposti käyttöönotettavissa monessa pääkaupunkiseudun yrityspuistossa, sillä lukuisissa kiinteistöissä valmiina olevat yhteistyökumppaniemme kiinteistökytkimet tekevät palvelun käyttöönotosta vaivatonta. Konesalimme kautta toteutetut kahdennetut internet-yhteydet ovat erittäin toimintavarmoja. Asiakas voi valita tarpeensa mukaisesti yhteyden nopeuden ja sopivan palvelutason.
Otaverkon yritysverkkoratkaisut ovat monipuoliset. Löydämme yhteistyössä kanssasi parhaan mahdollisen ratkaisun niin sijainnin, liittymänopeuden, käyttäjämäärien sekä asettamiesi muiden tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti – ja hyödynnämme vahvaa osaamistamme aina sinun ja yrityksesi parhaaksi. Yrityksesi eri toimipisteiden lähiverkot ovat yhdistettävissä saumattomasti toisiinsa, konesalipalveluihin ja tietoturvallisesti internetiin. Tällöin sekä yhteistyö että työntekijöiden liikkuvuus helpottuvat.
Hyvin suunniteltu lähiverkko tehostaa yrityksesi toimintaa ja parantaa tietoturvaa. Erityisesti langaton lähiverkko vaatii tietoturvasyistä huolellista ja asiantuntevaa suunnittelua. Yksikin langaton tukiasema, joka on väärin konfiguroitu, on aina tietoturvariski. Tietoliikenneosaamisemme on kattavaa aina suunnittelusta käyttöönottoon, ylläpitoon, valvontaan ja dokumentointiin.
Kaikki Otaverkon liittymät ja yhteydet ovat aina valvottuja vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.