Tietoturvapalvelut

Tarvitsetko tietoturvalliset etätyömahdollisuudet tai palomuuripalvelun? Täyttääkö yrityksesi uuden tietosuoja-asetuksen vaatimukset? Haluatko tietää verkossasi olevat palvelut ja niiden tietoturvan tilan?
Yrityksen tietoturva ja siitä huolehtiminen on nykypäivän verkottuneessa ja koko ajan muuttuvassa maailmassa haastavaa. Tietoturva on tietojen, järjestelmien, tietoteknisten palveluiden ja tietoliikenteen suojaamista. Tietoturvauhkina pidetään esimerkiksi viruksia, roskapostia, haittaohjelmia, kiristyshaittaohjelmia, tietojen luvatonta käyttöä ja palvelunestohyökkäyksiä. Verkkojen ja palveluiden moninaistuessa myös tietoturvauhkien määrä ja määritelmät muuttuvat.
Tietoturvan ylläpitäminen on jatkuvaa operointia, muuttuvien uhkien seuraamista sekä ennakointia ja reagointia. Otaverkko vastaa näihin tarpeisiin tietoturvallisilla palveluilla ja vahvalla teknisellä asiantuntemuksella. Saat kauttamme kattavasti tietoturvaan liittyviä palveluita. Voimme esimerkiksi kartoittaa tietoturvan ja -suojan tilan koko organisaatiossasi ja toteuttaa tarpeidesi mukaisen tietoturvaratkaisun.
Seuraavassa esimerkkejä palveluistamme:
Otaverkko Tutka
Palomuuri
Etäyhteys