Tietoturvapalvelut

Tarvitsetko tietoturvalliset etätyömahdollisuudet tai palomuuripalvelun? Täyttääkö yrityksesi uuden tietosuoja-asetuksen vaatimukset? Haluatko tietää verkossasi olevat palvelut ja niiden tietoturvan tilan?
Yrityksen tietoturva ja siitä huolehtiminen on nykypäivän verkottuneessa ja koko ajan muuttuvassa maailmassa haastavaa. Tietoturva on tietojen, järjestelmien, tietoteknisten palveluiden ja tietoliikenteen suojaamista. Tietoturvauhkina pidetään esimerkiksi viruksia, roskapostia, haittaohjelmia, kiristyshaittaohjelmia, tietojen luvatonta käyttöä ja palvelunestohyökkäyksiä. Verkkojen ja palveluiden moninaistuessa myös tietoturvauhkien määrä ja määritelmät muuttuvat.
Tietoturvan ylläpitäminen on jatkuvaa operointia, muuttuvien uhkien seuraamista sekä ennakointia ja reagointia. Otaverkko vastaa näihin tarpeisiin tietoturvallisilla palveluilla ja vahvalla teknisellä asiantuntemuksella. Saat kauttamme kattavasti tietoturvaan liittyviä palveluita. Voimme esimerkiksi kartoittaa tietoturvan ja -suojan tilan koko organisaatiossasi ja toteuttaa tarpeidesi mukaisen tietoturvaratkaisun.
Seuraavassa esimerkkejä palveluistamme:
Otaverkko Tutka
Otaverkko Tutkalla voimme kartoittaa kaikki verkossasi olevat palvelut ja niiden tietoturvan tilan ajantasaisen kuvan saamiseksi. Saat meiltä selkeät raportit palveluistasi, niiden tietoturvasta ja toimenpidesuositukset mahdollisten poikkeamien korjaamiseksi. Tarvittaessa saat meiltä myös toimenpiteiden toteutuksen. Otaverkko Tutkalla verkon tilaa voidaan seurata jatkuvasti ja reaaliajassa tai voit hankkia kertaluontoisen selvityksen.
Palomuuri
Palomuuripalvelut pitävät tietosi ja sovelluksesi turvassa tunkeilijoilta. Palomuurien avulla suojaat myös sisäverkkosi haittaohjelmilta. Otaverkon palomuuripalvelut skaalautuvat tarpeidesi mukaan. Palomuuriin voidaan liittää sähköpostien roskaposti- ja virussuodatus. Halutessasi saat kauttamme palomuurin myös omistukseesi.
Etäyhteys
Turvallinen etäyhteys parantaa sekä tuottavuutta että tiedon kulkua. Organisaatiosi tiedot ja palvelut ovat työntekijöiden ja yhteistyökumppaneiden saatavilla tietoturvallisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Otaverkolla on kokemusta maantieteellisesti laajoista tietoliikenneratkaisuista. Etäyhteysratkaisuissa on käytettävissä useita eri tekniikoita kuten SSL VPN tai DirectAccess. Toteutettujen etäyhteyksien tietoturvaa voidaan lisäksi entisestään parantaa kertakäyttöisellä salasanalla.